600 RON bonus la interviu @ X-Art Ladies – Studio de videochat!

studio de videochat

Primesti 600 RON ca sa vii la interviu la X-Art Ladies – cel mai cool studio de videochat din Iasi! Cum suna asta?

Iti oferim 600 RON ca sa te convingi ca noi iti pretuim timpul. Suntem atat de convinsi ca te vei indragosti de acest studio si vei ramane sa lucrezi aici mult timp, incat DA, ne permitem sa iti oferim acest bonus chiar de la inceput!

La acest bonus de interviu in valoare de 600 RON, noi adaugam pentru tine: bonusul de angajare, bonusurile saptamanale in bani cash si in vouchere la cele mai cool saloane de styling din Iasi, bonusul de aniversare cand implinesti anii sau cand e ziua ta de nume, cadouri de 1 Martie, Paste si Craciun si transport complet gratuit!

Diferenta intre noi si celelalte studiouri de videochat din Iasi este ca noi chiar oferim aceste bonusuri! Nu sunt doar laude, nu sunt minciuni, ci sunt bonusuri reale pe care fetele noastre deja le primesc de ceva ani! Tu de ce nu vii la noi sa te angajezi si sa te bucuri de aceste avantaje? De ce pierzi timp pretios, cand ai putea castiga la noi in medie 958 RON pe tura?

Ai aflat ca tocmai am renovat toate camerele si acum avem cele mai moderne decoruri de chat din Iasi? Un designer de interior cu experienta in domeniul amenajarilor specifice domeniului videochat a proiectat toate decorurile noastre asa incat tu sa te vezi excelent pe camera si sa castigi in medie 4000 de Euro pe luna! Asta e posibil doar la noi!

Avem zeci de modele angajate care sunt 100% multumite de colaborarea cu noi, X-Art Ladies Studio, cel mai bun studio de videochat din Iasi! Vino si tu sa faci parte din familia noastra si sa te bucuri de avantajele reale pe care ti le oferim!

Interviul consta intr-o discutie lejera cu mine, deci nu ai de ce sa fii stresata. Tot ce trebuie sa faci este sa vii cu buletinul la tine, pentru a dovedi ca esti majora.

Suna-ma chiar acum la 0740 531 145 pentru a-ti rezerva un loc la studioul de videochat #1 din Iasi!

Cu drag, Elena

 

 

 

2 Comments to 600 RON bonus la interviu @ X-Art Ladies – Studio de videochat!

 1. Nicoleta t. says:

  Cel mai bun lucru de la acest studio e faptul ca nu au programe de supraveghere, nu te supravegheaza nimeni cand esti online, nu iti spune nimeni ce sa faci si nu scrie nimeni in locul tau!

  • xartladies says:

   Da, Nicoleta, asa e normal si asa ar trebui sa fie la orice studio.

   Modelele nu ar trebui sa accepte niciun program de monitorizare online, e ilegal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: