Ce inseamna profesionalism in domeniul chat?

studio de videochat profesionist

Sa discutam putin despre ce inseamna un studio de videochat profesionist.

Din pacate, ideea ca se pot castiga bani multi si rapid din videochat s-a propagat gresit. Multi asa-zisi proprietari de studiouri s-au gandit ca pot sa investeasca putini bani si sa castige la fel de mult ca studiourile care se respecta. In loc de tehnica de cea mai buna calitate, au ales aparatura ieftina si proasta. In loc de o locatie selecta, de lux, au inchiriat un apartament cu 3 camere la marginea orasului ca sa plateasca o chirie mai mica. In loc sa incurajeze fetele cu bonusuri, le trateaza urat. Si exemplele pot continua la nesfarsit.

Acestea nu sunt studiouri de videochat. Acestea sunt improvizatii pentru fete care nu se respecta, care nu au standarde. Din sutele de dolari care se pot castiga zilnic, aceste fete ajung sa castige cativa dolari pe zi. E normal, daca nu li se ofera conditii adecvate, suport tehnic etc, ele nu au cum sa progreseze. Iar daca patronul le mai si fura si se poarta urat cu ele asa cum se intampla in 80% dintre cazuri, ne intrebam: pentru ce mai lucreaza aceste fete?

Din pacate, asa se pierd multe fete bune, adevarate modele talentate, care ar putea castiga mii de dolari pe luna doar stand si conversand online. De ce? Pentru ca o astfel de fata de exceptie are ghinionul de a ajunge sa lucreze intr-un astfel de studio-bomba ilegal, este furata, nu i se ofera conditii, ea se descurajeaza si renunta la a fi model de videochat, in loc sa incerce la un studio bun si sa vada diferenta. Daca ar fi ajuns intr-un studio de videochat profesionist care se respecta, ca X-Art Ladies, o astfel de fata ar fi ajuns model de top pe site-urile americane cu care noi avem contracte.

Echipa X-Art Ladies isi exprima respectul pentru studiourile adevarate, legale, care stiu cum sa trateze bine modelele, sa le ajute, sa le sustina astfel incat impreuna sa evolueze zi de zi. Consideram ca ne incadram in aceasta categorie de studiouri, iar modelele noastre ne confirma acest lucru zi de zi.

Vrei un loc in echipa X-Art Ladies? Programeaza un interviu acum prin telefon, SMS sau whatsapp la 0740 531 145.

 

Cu drag,

Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: