Cine suntem noi, X-Art Ladies?

studio de videochat de calitate

Suntem studioul pe care il cauti! De 6 ani, oferim un studio de videochat de calitate, adica:

 • discretie absoluta pentru modelele noastre. Masinile noastre de transport nu sunt dube, ci masini mici. Nu sunt nici inscriptionate cu numele studioului sau altceva, ci sunt masini discrete, ca sa nu ai de ce sa te stresezi ca stie tot orasul in ce masina urci si unde mergi. De asemenea, locatia este deosebit de discreta.
 • bonusuri reale, fara minciuni. Bonusurile noastre se acorda saptamanal, in bani cash, total transparent si fara sa te ducem cu vorba, sa amanam sau sa cautam pretexte sa nu le dam.
 • transport gratuit, discret. Indiferent de incasari, indiferent unde stai pe raza orasului Iasi.
 • fara reguli absurde, penalizari si amenzi. Suntem corecti si nu cautam niciun pretext sa iti luam banii. Preferam sa iti dam decat sa iti luam, ca sa fii multumita.
 • fara barbati in studio. La X-Art Ladies avem doar modele de sex feminin. Nu sta nimeni sa te supravegheze sau sa te urmareasca prin studio.
 • intimitate in camera de logare. Nu avem programe de urmarire a modelelor in timp ce sunt online. Nu ne intereseaza sa tastam in locul tau sau sa iti spunem ce sa faci in fata camerei. Tu trebuie sa iti gasesti stilul si sa faci doar ce vrei.
 • cel mai flexibil program din domeniu. Tu alegi in ce zile vii, cate zile pe saptamana vrei, pe ce tura preferi. Poti lucra doar 4 ore pe zi? No problem! Tu alegi.
 • comision 50% garantat. Nu iti oprim bani pentru taxele la stat, ci le platim noi. La acesti bani, se adauga bonusurile de performanta saptamanale, care iti pot urca procentul pana la 75%.

Vrei sa descoperi si celelalte avantaje pe care le ai doar la X-Art Ladies, un studio de videochat de calitate? Programeaza-ti chiar acum un interviu! Suna la 0740 531 145 (Elena).

 

3 Comments to Cine suntem noi, X-Art Ladies?

 1. ingrid says:

  abia m-am intors pt facultate de la parinti din italia si m-am angajat aici sa mai fac un ban in plus fata de ce imi dau ei
  se castiga foarte bine aici
  recomand tuturor
  sunt foarte multumita de acest studio

 2. Cory says:

  TOTUL E SUPER SI ADEVARAT

  va iubesc fetele mele !!!

  Nu as merge niciodata la niciun alt studio in afara de XART LADIES THE BEST

 3. S. says:

  Cel mai bun studio. Nu exista termen de comparatie cu studioul celalalt la care am fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: