Concurenta in domeniul videochat

studio de videochat cinstit

Cateva ganduri despre motivele pentru care X-Art Ladies este considerat un studio de videochat cinstit – sau “cel mai onest din Iasi” cum ne cataloga un model cu experienta zilele trecute:

Domeniul videochat este, intr-adevar, extrem de banos pentru fetele care se angajeaza la noi.

Trebuie sa stii insa ca sunt din ce in ce mai multe fete care au nevoie de bani, casa, masina, haine de firma etc. Pe site-urile americane cu care lucram sunt logate in orice secunda sute de mii de modele din toata lumea. S-a terminat perioada in care erau doar 300 de modele online pe site.

Adevarul e ca singura nu poti reusi in acest domeniu. Iti trebuie tehnica scumpa, lumini profesionale, trebuie sa investesti enorm in imaginea spatiului din care lucrezi (decoruri), trebuie sa investesti mult in promovarea ta pe site-uri pentru a avea succes in camera ta de chat virtual. Daca nu beneficiezi de toate acestea, nu vei reusi sa faci mai mult de cativa dolari pe zi.

Cu o concurenta tot mai mare pe site-uri, doar daca lucrezi intr-un studio premium care iti ofera toate acestea in mod profesionist vei reusi sa ajungi la statutul financiar pe care ti-l doresti (viata de lux, fara griji, cea mai tare masina, o casa a ta aranjata de un designer talentat, calatorii la shopping peste tot in lume si tot ce-ti mai doresti tu).

 

Sfatul nostru si al modelelor care deja au obtinut toate acestea din videochat este urmatorul: alege un studio care nu te va lasa balta, care nu te fura, nu te minte, nu te duce cu vorba! Alege sa lucrezi cu oameni seriosi si responsabili! Alege sa lucrezi cu X-Art Ladies Studio, un studio de videochat cinstit!

 

Scrie-mi pe Whatsapp sau suna-ma la numarul 0740 531 145 pentru a programa un interviu.

 

Cu drag, Elena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: