Detalii despre programul nostru flexibil

program flexibil

Ah, ce subiect sensibil. Mai toata lumea, cand aude de program flexibil, ridica din spranceana. “Adica ce? Ma fraieriti pe mine? Las’ ca stiu eu cum e…” Sunt sigura ca si tu te-ai gandit la fel cand ai auzit prima data de acest lucru. Ce inseamna, practic, sa ai un program flexibil? Inseamna ca TU hotarasti in ce zile ale saptamanii si pe ce ture vrei sa vii la noi la studio.

Turele, trei la numar, sunt in felul urmator:

–  Tura de dimineata, de la ora 8:00 pana la orele 15:00;

–  Tura de dupa-amiaza, de la orele 15:00 pana la orele 22:00;

–  Tura de noapte, de la 22:00 pana la ora 8.00.

Stim, ai sa intrebi  “de ce tura de noapte este de 10 ore, iar celelalte nu?”. Asa ca nu mai asteptam sa ne intrebi, iti spunem direct: tura de noapte este mai obositoare, motiv pentru care poti sa dormi doua ore cand simti nevoia, deci, practic, tura fiind tot de 8 ore, ca orice alta tura normala.

Cu toate acestea, daca tu hotarasti sa vii la studio, sa spunem, pe o tura de dimineata si vii de la ora 8:00, dar la ora 12.00 ti-e rau si vrei sa pleci acasa, cu toate ca tura se incheie la orele 15:00, esti libera sa pleci, primindu-ti si banutii castigati in acea zi, spre deosebire de alte studiouri unde, daca nu stai toata tura, nu primesti nimic.

Pe de alta parte, daca hotarasti sa vii in aceeasi tura de dimineata mai sus data ca exemplu, dar nu poti ajunge chiar la 8:00, esti libera sa vii la ce ora doresti si primesti exact cat ai facut pana la incheierea turii de lucru.

La orele 8:00, 15:00 si 22:00 se asigura transport gratuit din partea firmei de care beneficiaza toate modelele, fara exceptie, transport care te ia si te duce in fata casei/blocului, pentru ca esti o Lady!

13 Comments to Detalii despre programul nostru flexibil

 1. r.c.p. says:

  exista vreo regula gen “minim 30 ore pe saptamana”?

  la bonusuri, exista vreo regula gen “iti dau bonus doar daca faci minim 100 lei pe zi timp de o luna”?

  astept raspuns, multumesc

  • xartladies says:

   Nu, nu exista un numar minim de ore pe saptamana. Vii cat ai timp si… cat ai nevoie de bani 😉

   In niciun caz noi NU o sa venim cu pretexte de genul “da, ti-am promis bonus, dar nu ti-l mai dau acum pt ca nu ai facut 100 de lei pe tura”. Niciodata. Ce am vorbit asa ramane pentru totdeauna. Bonusul e bonus indiferent de incasari, numar de ture sau orice altceva.

   X-Art Ladies – cu oameni seriosi, pentru oameni seriosi

 2. Veronica says:

  Buna ziua! As dori sa stiu daca exista vreo regula care sa prevada limita de virsta superioara. Eu am 40 de ani, dar merg la sala si ma intretin, arat binisor, zic eu. As putea veni sa incerc?

 3. Miruna says:

  Vaiii, ce supeeeeer. Abia astept sa-mi raspundeti, sa stiu cand pot veni la interviu :*:*

 4. Ale says:

  Bună. Se poate lucra şi fără tură de noapte?

 5. Simonik says:

  si chiar nu exista un nr minim de ore sau de ture pe saptamana? pot chiar veni cand vreau eu?

 6. Crrina says:

  eu vin la studio cam de 4 ori pe saptamana adica exact cand am nevoie de bani, nevoie de bani nu este???

 7. BARBIE says:

  eu mai am inca un job – consilier vanzari la o firma
  acesta este cel de-al doilea job al meu si ma descurc foarte bine
  cu banii din videochat ma intretin, banii pe care ii iau de la firma cealalta imi ajung poate doar de tigari lunar, dar trebui sa pastrez si acel job ca “acoperire” pentru ai mei

  se poate! cine vrea, se poate!

 8. PaulaB says:

  Sunt interesata sa lucrez aici, insa sunt din Brasov. Pot lucra de acasa? Daca da, cum voi primi banii ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: