Dotarile de care vei beneficia la noi

cel mai bun studio de videochat pentru fetele din Iasi

X-Art Ladies – cel mai bun studio de videochat pentru fetele din Iasi! Vezi mai jos cateva motive… 😉

Asa cum te-ai invatat deja, venim intotdeauna cu lucruri noi pe care le oferim modelelor noastre, celor mai bune modele din Iasi, adica modelelor X-Art Ladies.

 

De aceasta data, o sa va luam prin surprindere cu dotarile de mini-bucatarie pe care le-am pregatit pentru voi, iar la final veti avea parte si de niste mici surprize. Sa detaliem:

 

– frigider si cuptor cu microunde disponibile, alaturi de tacamuri si vesela

Poti veni la job cu un sandwich sau orice gustare si te poti bucura de ea calda sau rece, dupa preferinte, in orice moment. In acest fel, te vei simti exact ca acasa.

– masina de spalat automata

O poti folosi oricand pentru a-ti curata echipamentele de studio sau vestimentatiile personale pe care le vei folosi aici.

– instant de apa rece si calda

Instantul nostru marca “La Fantana” iti ofera, printr-o simpla apasare de robinet, fie apa rece ca sa te racoresti, fie apa fierbinte ca sa iti faci o cafea sau un ceai. Aceasta apa este imbuteliata si igienizata, iar astfel vei evita bautul apei de la robinet care, dupa cum stim, nu este tocmai sanatoasa.

– aparat de cafea

Gasesti retete de 3 in 1, cappuccino, machiato, ceai si multe altele, ca sa iti alegi energizantul preferat in pauza.

 

Si acum, surprizele:

– transport asigurat absolut gratuit de oriunde din Iasi

Asa cum stii, nu conteaza zona in care stai sau incasarile pe care le realizezi. Oricand vei dori, vei beneficia de transport gratuit din partea noastra cu una dintre masinile noastre discrete, neinscriptionate.

– trusa de machiaj cu produse de marca

Daca doresti sa te machiezi la studio sau simti nevoia sa iti improspatezi machiajul pe parcursul turei, este posibil. De asemenea, daca doresti, te poate asista make-up artistul nostru, domnisoara Christina.

– dus cu apa calda si rece mereu la dispozitie

Daca de la noi vrei sa pleci direct la facultate sau in alt loc si simti nevoia de improspatare, te asteapta o cabina de dus cu hidromasaj.

 

Toate acestea oferite mereu cu zambetul pe buze. Nu-i asa ca te simti la noi exact la fel ca acasa? 🙂 Pentru ca vrem sa ramanem cel mai bun studio de videochat pentru fetele din Iasi!

2 Comments to Dotarile de care vei beneficia la noi

  1. miha says:

    super! mai sunt locuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: