De la Mos Nicolae, fotoliu cu masaj pentru modelele noastre! :D

studio de videochat de top

Buna, fetelor, incantate de ce v-a adus mosul? 🙂 De acum, pentru ca Mos Nicolae si-a dorit ca X-Art Ladies sa fie un studio de videochat de top, atunci cand veti iesi in living pentru a lua o pauza, puteti sa va destindeti pe noul nostru fotoliu cu masaj! Pentru voi, de la Mos Nicolae! Pentru ca sunteti cele mai tari modele din Iasi si pentru ca meritati!

 

Asa cum stii, 3 dintre modelele noastre care s-au clasat in topul incasarilor in luna noiembrie, fiecare dintre ele incasand peste 8000 de Euro in 20 de zile lucrate, au castigat si cate un premiu super ca bonus suplimentar din partea studioului:

  • una dintre ele a castigat un telefon Samsung Note in valoare de 1000 de Euro, pentru ca asta isi dorea de cateva luni si noi am vrut sa ii indeplinim dorinta
  • alta a castigat un laptop HP in valoare de 500 de Euro pentru ca era ingrijorata ca nu va avea pe ce sa isi scrie licenta, noi am vrut sa o scapam de acest stress
  • a treia in clasament a castigat o placa de par de calitate marca Remington in valoare de 150 de Euro, ne-am gandit ca e amuzant ca ea, creata noastra, vrea sa fie cu parul intins si am ajutat-o.

Modelele care nu s-au incadrat acum in primele 3 locuri au sanse in continuare sa castige premii surprinzatoare la X-Art Ladies. Sa nu uitam ca de acum vine Mos Craciun! 😀

Indiferent ca se claseaza sau nu in top 3, toate modelele noastre sunt castigatoare! Toate au primit un pachetel cu dulciuri-surpriza de la Mos si toate beneficiaza de avantajele de a fi model la X-Art Ladies, cel mai premiat studio de videochat din Iasi!

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Super! Suna-ma oricand la 0740 531 145 si poti incepe sa iti indeplinesti visele cele mai indraznete chiar de astazi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: