Jobul relaxat de la X-Art Ladies

studio de videochat cu program flexibil

Ne intreba cineva daca X-Art Ladies e un studio de videochat cu program flexibil. 🙂 De fapt, suntem singurul studio de videochat din Iasi cu un program atat de flexibil!

Pentru ca am inteles ca nu e bine sa muncesti prea mult. Orele pierdute la un job greu si prost platit inseamna momente frumoase pierdute cu prietenii si familia.

Daca esti studenta, nu te vei putea concentra suficient pe studii daca ai un job prea solicitant.

Ai si tu nevoie de o viata personala, nu? Si cum iti poti construi una daca nu ai timp fizic sa le faci pe toate?

Noi, X-Art Ladies, iti oferim un program pe care ti-l faci exact asa cum doresti tu. De asemenea, iti oferim  tot sprijinul de care ai nevoie pentru un start de nota 10 in domeniul videochat, cel mai bine platit domeniu.

Doar la X-Art Ladies:

  • tu iti alegi zilele saptamanii in care lucrezi
  • tu iti alegi tura pe care lucrezi
  • tu alegi numarul de ore cat lucrezi

Toate acestea, fara amenzi si penalizari si fara ore minime pe care trebuie sa le lucrezi pe zi sau pe saptamana! Oferta valabila doar la noi, la X-Art Ladies Studio!

In plus, noi te luam de unde stai cu masinile noastre discrete, neinscriptionate, si te aducem la studio in siguranta. La sfarsitul turei, te ducem inapoi, asa incat tu sa nu iti cheltuiesti banii pe taxiuri. La noi niciodata nu vei fi nevoita sa mergi cu autobuzul sau tramvaiul, pentru ca X-Art Ladies este singurul studio de videochat din Iasi care iti ofera respect!

Te astept sa te programezi la un interviu la 0740 531 145 (apel, SMS sau Whatsapp). Interviul consta intr-o discutie lejera cu mine, Elena, asa ca nu trebuie sa fii stresata! Discutam doar ca sa ne cunoastem mai bine. Nu iti trebuie CV si nici vreo vestimentatie speciala, vino exact asa cum te simti tu confortabil! Te asteptam cu drag la interviu!

2 Comments to Jobul relaxat de la X-Art Ladies

  1. Alexandra M. says:

    Vai, parca e scris pentru mine articolul asta…asa-s si eu de cand am inceput facultatea. Ai mei abia ma vad la fata, prietenii mei nici atat, nici eu nu prea imi mai amintesc cum arat de la gat in sus :)) noroc ca in weekend ma relaxez muncind la voi, e cel mai placut loc de munca si pentru admin, nu doar pt modele 🙂

  2. Ioana says:

    Am fost la XARTLADIES model, acum sunt admin si e la fel de bine si de relaxat jobul. I love it. Pup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: