Jobul relaxat de la X-Art Ladies

In ziua de azi, cei mai multi oameni sunt workaholici, asta insemnand ca muncesc extraordinar de mult, fiind aproape dependenti de munca, motivatia fiind simpla: au nevoie de mai multi bani!

Ca oricare alta dependenta, aceasta munca in exces nu aduce decat lucruri rele. Daca ai un iubit, acesta va ajunge la concluzii eronate, cum ca ai avea pe altcineva, pentru ca nu toti oamenii sunt capabili sa inteleaga faptul ca tu chiar muncesti.

Daca ai familie acasa si te concentrezi prea mult pe munca, sotul se va simti neglijat, iar tu vei rata multe evenimente importante din viata copiilor tai.

Ai si tu nevoie de o viata personala, nu? Si cum iti poti construi una daca nu ai timp fizic sa le faci pe toate?

Noi, X-Art Ladies, iti oferim un program pe care ti-l faci cum doresti tu, cand ai timp si dispozitia necesara. De asemenea, iti oferim  tot sprijinul de care ai nevoie pentru un start de nota 10.

Daca doresti sa lucrezi de acasa, avand, insa, contract de munca (pentru ca DA, iti oferim contract de munca) cu noi, se poate.

Daca doresti sa vii la firma mai tarziu sau mai devreme, se poate!

Daca ne spui din start dorintele tale, se poate!

Suntem intelegatori si indulgenti. Acum, e alegerea ta daca vii la noi sau daca alegi sa muncesti intr-un mediu stresant, cu mult mai multe ore, cu program fix si cu salariu fix, indiferent de eforturile tale!

One Comment to Jobul relaxat de la X-Art Ladies

  1. Alexandra M. says:

    Vai, parca e scris pentru mine articolul asta…asa-s si eu de cand am inceput facultatea. Ai mei abia ma vad la fata, prietenii mei nici atat, nici eu nu prea imi mai amintesc cum arat de la gat in sus :)) noroc ca in weekend ma relaxez muncind la voi, e cel mai placut loc de munca si pentru admin, nu doar pt modele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2017 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
%d bloggers like this: