Noi iti platim taxele la stat :D

studio de videochat corect

X-Art Ladies – un studio de videochat corect din toate punctele de vedere! Poate singurul din Iasi…

Studioul X-Art Ladies plateste pentru tine toate cotizatiile la stat, astfel incat tu nu vei fi nevoita sa dai niciodata bani pentru: asigurarea de sanatate, plata la pensie si somaj, plata impozitului pe profit. Ne ocupam noi de tot, astfel incat procentul tau de 50% chiar sa fie de 50%.

Functia pe care vei fi angajata va fi de “asistent manager” sau “operator procesare text si imagine”. In fisa postului scrie ca: introduci tabele, editezi texte si fotografii, faci prezentari in PowerPoint etc. Vezi? Nu ai de ce sa iti faci griji!

Mai mult decat atat, gandeste-te ca la un moment dat vei vrea sa iti iei un alt job, pe domeniul tau. Conteaza enorm la angajare sa apari cu ceva experienta pe CV, toti angajatorii asta cauta. Cu zero experienta, nu ai mari sanse, dar daca apare pe CV ca ai mai lucrat, si mai ales ca ai facut ce scrie in fisa postului de mai sus ;), iti cresti considerabil sansele de angajare fata de concurenti.

Vezi? La X-Art Ladies, ai numai avantaje si nimic fata de care sa fii reticenta! Pentru ca ne pasa! Tot nu esti convinsa ca suntem un studio de videochat corect, poate singurul din Iasi? Citeste mai departe…

Contractul de munca pe care-l vei avea la X-Art Ladies este facut in asa fel incat sa nu te priveze de libertatea ta de alegere.

Noi NU iti vom impune niciodata clauze abuzive:

  • Niciodata nu te vom pune sa semnezi vreun contract care sa te impiedice sa mai lucrezi vreodata la alt studio, dupa ce pleci de la noi. Este libertatea ta de alegere cat vrei sa colaborezi cu noi si unde vrei sa lucrezi apoi.
  • Niciodata nu te vom pune sa semnezi clauze care sa prevada ca nu ai voie sa te ingrasi, sa slabesti, sa-ti schimbi culoarea parului sau sa ramai insarcinata. Este libertatea ta de alegere ce faci cu corpul tau.
  • Niciodata nu vei fi obligata sa restitui studioului bonusurile pe care le-ai primit. Ce ai primit e al tau pentru totdeauna, pentru ca ai meritat.

Toate aceste clauze sunt ilegale si nu rezista in fata legii. Trezeste-te! Nu mai fi naiva!

Aceste clauze de confidentialitate se aplica doar atunci cand lucrezi cu secrete de stat, la SRI. Doar atunci poate fi stipulat in contract ca nu ai voie sa lucrezi in alt loc timp de cativa ani.

Clauzele referitoare la schimbarea look-ului se aplica doar cand semnezi contracte de milioane de euro cu agentii de modeling sau cu reviste importante. Doar atunci.

Orice avocat ai intreba, iti va spune acelasi lucru. Nu fi naiva! Nu accepta astfel de clauze si contracte! Sunt abuzive si ilegale si nimeni nu te poate obliga sa le respecti! Tu esti libera sa alegi ce vrei la orice studio ai lucra, nu uita asta!

La noi, la X-Art Ladies, poti fi sigura ca nu vei intampina astfel de clauze in contract. La noi e foarte simplu: pleci cand vrei, fara niciun fel de tzepe la bani, fara amenintari, fara discutii inutile. De ce? Pentru ca noi suntem profesionisti. Si e bine sa lucrezi cu profesionisti. Promisiunea noastra e simpla: vom fi intotdeauna un studio de videochat corect!

 

One Comment to Noi iti platim taxele la stat :D

  1. Bia says:

    imi place ca aici iau procent curat, fara sa imi scada pentru nush ce taxe la stat… cred ca asa ar trebui sa faca toate studiourile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: