Noi NU iti oferim contract de munca abuziv

studio de videochat fara abuzuri

X-Art Ladies – studio de videochat fara abuzuri! Noi NU iti oferim contract de munca abuziv!

 

Contractul de munca pe care-l vei avea la X-Art Ladies este facut in asa fel incat sa nu te priveze de libertatea ta de alegere.

Noi NU iti vom impune niciodata clauze abuzive:

 • Niciodata nu te vom pune sa semnezi vreun contract care sa te impiedice sa mai lucrezi vreodata la alt studio, dupa ce pleci de la noi. Este libertatea ta de alegere cat vrei sa colaborezi cu noi si unde vrei sa lucrezi apoi.
 • Niciodata nu te vom pune sa semnezi clauze care sa prevada ca nu ai voie sa te ingrasi, sa slabesti, sa-ti schimbi culoarea parului sau sa ramai insarcinata. Este libertatea ta de alegere ce faci cu corpul tau.
 • Niciodata nu vei fi obligata sa restitui studioului bonusurile pe care le-ai primit. Ce ai primit e al tau pentru totdeauna, pentru ca ai meritat.

Toate aceste clauze sunt ilegale si nu rezista in fata legii. Trezeste-te! Nu te speria degeaba!

Aceste clauze de confidentialitate se aplica doar atunci cand lucrezi cu secrete de stat, la SRI. Doar atunci poate fi stipulat in contract ca nu ai voie sa lucrezi in alt loc timp de cativa ani.

Clauzele referitoare la schimbarea look-ului se aplica doar cand semnezi contracte de milioane de euro cu agentii de modeling sau cu reviste importante. Nu se aplica atunci cand lucrezi in videochat.

Orice avocat ai intreba, iti va spune acelasi lucru. Nu fi naiva! Nu accepta astfel de clauze si contracte! Sunt abuzive si ilegale si nimeni nu te poate obliga sa le respecti! Tu esti libera sa alegi ce vrei la orice studio ai lucra, nu uita asta!

La noi, la X-Art Ladies – studio de videochat fara abuzuri, poti fi sigura ca nu vei intampina astfel de clauze in contract. La noi e foarte simplu: pleci cand vrei, fara niciun fel de tzepe la bani, fara amenintari, fara discutii inutile. De ce? Pentru ca noi suntem profesionisti. Si e bine sa lucrezi cu profesionisti.

4 Comments to Noi NU iti oferim contract de munca abuziv

 1. Madalina says:

  Dap, chiar asa e!De jumatate de an, de cand sunt la X-Art Ladies, mi’am facut cele mai terifiante schimbari de look si nu mi’a spus nimeni nimic de rau la studio! Sunt super tari 😀 chiar ca’s profi! 😀

 2. eve blue-eyes says:

  da da bun contractul asta ca toate lumea stie ca sunt asistent manager si ma intreaba prietenii daca nu e vreun post si pentru ei la firma une lucrez eu ;;)

 3. hon says:

  cel mai mult apreciez ca plateste studioul cotizatiile la stat si nu tebuie sa dau eu din banii mei.
  si imi place ca aici contractul se face pe perioada nedeterminata, adica nu sunt obligata sa lucrez un an daca imi gasesc cumva un alt job pe domeniul meu

 4. Andreea A. says:

  Sunt foarte multumita de contractul de munca de aici si in general de toate conditiile. Multumesc nota 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: