Nou! Machiaj la studio! Totul pentru tine!

studio de videochat cu machiaj asigurat

X-Art Ladies – studio de videochat cu machiaj asigurat!

PENTRU CINE?

Pentru cele mai tari modele din Iasi – modelele X-Art Ladies!!! 😀

CE?

Cel mai recent rasfat oferit de X-Art Ladies Studio: oferim machiaj in cadrul studioului!

CUM?

In doua moduri: fie te macheaza domnisoara Cristina, make-up artistul nostru de milioane :D, pe care am angajat-o pentru a le face pe modelele noastre sa straluceasca in fata camerei, fie te machiezi singura folosindu-te de produsele de cea mai buna calitate ale studioului. Ca de obicei, e alegerea ta.

CAND?

La inceputul turei, sau pe parcursul acesteia daca simti nevoia de un refresh.

UNDE?

In studio, desigur. Ne straduim sa te rasfatam cat mai mult. Pentru ca satisfactia modelelor noastre inseamna satisfactia studioului X-Art Ladies!

DE CE?

De ce nu? 🙂 Ni se pare normal ca modelele noastre sa beneficieze de cat mai multe din partea studioului, deoarece modelele noastre castiga cei mai multi bani.

 

Sau poate esti genul de fata care nu foloseste deloc machiaj, ci prefera naturaletea? Perfect! La noi ai libertatea de a alege si niciodata nu te vom obliga, ca alte studiouri, sa te machiezi pentru a intra online!

 

Ca de obicei,

Spor! Sa fie! 🙂

 

3 Comments to Nou! Machiaj la studio! Totul pentru tine!

  1. nob says:

    Domnisoara Cristina macheaza super bine! Thanks! 😀

  2. geena says:

    cand se intoarce din concediu domnisoara Christina? abia astept sa ma machieze iar, e o dulceata de fata :X:X zambetul ei e molipsitor tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: