Nou! Machiaj la studio!

PENTRU CINE?

Pentru cele mai tari modele din Iasi – modelele X-Art Ladies!!! 😀

CE?

Cel mai recent rasfat oferit de X-Art Ladies Studio: oferim machiaj in cadrul studioului!

CUM?

In doua moduri: fie te macheaza domnisoara Cristina, make-up artistul nostru de milioane :D, pe care am angajat-o pentru a le face pe modelele noastre sa straluceasca in fata camerei, fie te machiezi singura folosindu-te de produsele de marca ale studioului. Ca de obicei, e alegerea ta.

CAND?

La inceputul turei, sau pe parcursul acesteia daca simti nevoia de un refresh.

UNDE?

In studio, desigur. Ne straduim sa te rasfatam cat mai mult. Azi un moft, maine un moft… asa apar cele mai multumite modele! Iar satisfactia modelelor noastre inseamna satisfactia studioului X-Art Ladies!

DE CE?

De ce nu? 🙂 Ni se pare normal ca modelele noastre sa beneficieze de cat mai multe din partea studioului, deoarece modelele noastre castiga cei mai multi bani.

 

Ca de obicei,

Spor! Sa fie! 🙂

 

3 Comments to Nou! Machiaj la studio!

  1. nob says:

    Domnisoara Cristina macheaza super bine! Thanks! 😀

  2. geena says:

    cand se intoarce din concediu domnisoara Christina? abia astept sa ma machieze iar, e o dulceata de fata :X:X zambetul ei e molipsitor tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2017 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
%d bloggers like this: