Nu angajam cupluri sau barbati, angajam doar fete!

studio de videochat doar pentru fete

X-Art Ladies este un studio de videochat doar pentru fete si asa va ramane. Noi nu agream ideea de a avea in studio si fete si barbati din cateva motive simple:

  • iti promitem confidentialitate 100% (cum ar fi sa te intalnesti pe strada cu tipul care lucreaza in acelasi studio cu tine?)
  • vrem ca tu sa te simti in largul tau, sa nu stea colegii cu ochii pe tine in timp ce iesi in pauza
  • iti oferim igiena de nota 10
  • nu in ultimul rand, pentru ca ne respectam pe noi asa cum te respectam si pe tine: daca am promis ca doar la noi ai discretie 100%, asa va fi.

In plus:

De ce nu angajam cupluri?

Raspunsul e foarte simplu: din punct de vedere legal, nu se poate. Este complet ilegal sa lucrezi la videochat ca un cuplu si sa castigi bani din asta.

In schimb, atunci cand lucrezi ca model singur, totul este perfect legal.

Un studio legal nu va accepta niciodata cupluri. X-Art Ladies este studio de videochat doar pentru fete si lucram legal.

 

Asa cum deja stii, nici noi (personalul feminin de la X-Art Ladies) nu te supraveghem in niciun fel. Ceea ce faci tu in biroul tau de chat ramane 100% confidential. Nu ne intereseaza daca tu alegi sa vorbesti, sa dansezi, sa canti sau sa joci carti online cu membrii. Niciodata nu vom intra peste tine sa te supraveghem, sa iti impunem sa faci un anumit tip de show sau sa iti spunem ce sa vorbesti cu membrii. Niciodata nu vom scrie in locul tau la tastatura. Doar la X-Art Ladies, cel mai bun videochat din Iasi, esti libera si independenta sa faci ce vrei in fata camerei web. Din acest motiv, modelele noastre sunt cele mai multumite si au incasarile cele mai mari, de aproximativ 4000 EURO reali in cash pe luna!

 

Asadar, daca iti doresti sa lucrezi intr-un studio de videochat doar pentru fete, te astept cu drag sa ma suni oricand la 0740 531 145. Hai sa vorbim! 🙂

One Comment to Nu angajam cupluri sau barbati, angajam doar fete!

  1. Anushka says:

    Aici nu ma supravegheaza nimeni in timp ce sunt online si lucrez
    La fostul studio era jale. Se uitau nonstop la mine si cateodata imi spuneau ce sa fac… bine ca am plecat. La x art ladies e perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: