Nu angajam cupluri sau barbati, angajam doar fete!

De ce nu angajam cupluri?

Raspunsul e foarte simplu: din punct de vedere legal, nu se poate. Este complet ilegal sa lucrezi la videochat ca un cuplu si sa castigi bani din asta.

In schimb, atunci cand lucrezi ca model singur, totul este perfect legal.

Un studio legal nu va accepta niciodata cupluri.

 

De ce nu angajam barbati?

Raspunsul este, iarasi, foarte simplu: am promis modelelor noastre discretie, intimitate si siguranta si ne tinem de promisiune. In studiourile X-Art Ladies, asa cum spune si denumirea noastra, vor lucra intotdeauna doar fete! Doar la noi ai garantia ca nu vei fi supravegheata de vreun barbat in studio.

 

Asadar, daca esti fata cu varsta intre 18-28 ani, te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa colaboram. Poti suna oricand pentru a programa un interviu la numarul 0740 531 145.

One Comment to Nu angajam cupluri sau barbati, angajam doar fete!

  1. Anushka says:

    Aici nu ma supravegheaza nimeni in timp ce sunt online si lucrez
    La fostul studio era jale. Se uitau nonstop la mine si cateodata imi spuneau ce sa fac… bine ca am plecat. La x art ladies e perfect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2017 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
%d bloggers like this: