NU angajam cupluri, doar fete!

Fie ca esti la inceputul unei relatii ce pare promitatoare si esti indragostita pana peste urechi de baiatul acesta, care pare a fi scos din cel mai frumos vis al tau, fie ca ai o relatie de lunga durata ce se bazeaza pe incredere si respect reciproc, ai simtit nevoia sa-i marturisesti partenerului ca lucrezi ca model de video-chat. Iar el, un iubit bun cum este, a luat decizia sa te ajute, dorind sa lucreze impreuna cu tine.

Asa ca ai venit la noi, super-mega incantata si ne-ai spus cu un zambet care face inconjurul capsorului tau ca esti pregatita sa evoluezi impreuna cu X-ul tau mai sus mentionat, iar noi, pe un fundal roz cu inimioare, ne-am transformat intr-un dragon care ti-a spus un NU mare in fata si care ti-a rupt filmul. Bine, poate nu chiar asa.

Ideea principala este ca noi, ca studio ce se respecta pe sine si care isi respecta modelele, nu acceptam cupluri. Intr-un cuplu deja nu se mai cheama videochat, ci sex intre parteneri. Iar la noi nu se promoveaza sex-ul, ci video-chatul.

Banuiesc ca toata lumea stie ce inseamna sa faci sex pe bani, nu? Pentru a inlatura orice urma de indoiala, sa fii platit/a pentru sex se numeste prostitutie, ceea ce X-Art Ladies NU face!

De fapt, niciun studio de incredere NU va accepta cupluri sub acoperisul sau. In momentul in care un studio accepta cupluri, deja se pune problema de ilegalitate  si fuga strict dupa bani. Sa fii platit pentru sex, chiar daca de catre o persoana din afara incaperii, ba chiar din alta parte a lumii, este imoral si anormal. Sexul este ceva intim, care este si trebuie sa ramana strict intre cei doi parteneri care iau parte la actiune.

Ne pare rau daca iti retezam si spulberam visele, dar o facem spre binele tau, spre binele partenerului tau si spre binele colegelor tale de studio carora le-am promis intimitate. O facem pentru ca te respectam pe tine, le respectam pe celelalte modele si ne respectam pe noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2017 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
%d bloggers like this: