Oare ce aduce Mos Nicolae anul asta…?

premii modele videochat

Stiai ca noi suntem singurii care oferim premii modelelor de videochat?

 

Buna, fetelor,

Parca miroase a iarna, nu? Mai este o luna pana vine Mosul Nicolae la studio! Guess what, are suprize pentru fiecare dintre voi! 😀

Vrei sa prinzi un loc in echipa X-Art Ladies? Grabeste-te sa suni la 0740 531 145!

Abia astept sa te cunosc!

 

Mihaela, 24: “Am primit ca premiu de la Mos Nicolae aici la videochat la X-Art Ladies un telefon Samsung Note exact asa cum imi doream! Multumeeeesc :* :* :* si va iubesc mult! Promit sa am cele mai mari incasari in continuare ca sa imi indeplineasca si Mos Craciun un vis, tot aici la X-Art Ladies!!”

Sonia, 22: “Nu credeam ca merit, dar se pare ca am fost cuminte totusi :)))) am primit de la mos Nicolae aici la X-ARt Ladies un laptop HP 250 G6 pentru ca ma tot plangeam pe aici ca nu am pe ce sa imi scriu lucrarea de licenta. Multumesc, va iubesc, sper ca am meritat si o sa demonstrez ca pot si mai mult de acum incolo!”

Ioana, 23: “Mie Mos Nicolae mi-a adus ca premiu la videochat o placa de intins parul Remington cu lamele ceramice ionizate, foarte smechera. Chiar imi trebuia. Chiar azi o sa o folosesc ca sa imi intind parul inainte sa ma loghez. Multumesc, apreciez gestul frumos al studioului X-Art Ladies si trebuie sa spun ca toate fetele va apreciaza, nu numai eu!”

 

 

Acestea sunt fetele care s-au clasat in luna noiembrie pe locurile 1, 2 si 3 in studio! Vrei sa fii urmatoarea castigatoare? E simplu: suni la 0740 531 145, vii la interviu, incepi sa lucrezi, castigi sume de bani din ce in ce mai mari si noi te rasplatim cu bonusuri pe masura! Pe bune!

Vino sa te convingi chiar azi, nu mai pierde timp pretios! Nu iti trebuie CV. Vino doar cu buletinul si hai sa vorbim!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: