Programul super-flexibil de la X-Art Ladies

Avem, ca orice alt studio, tura de zi si tura de noapte. In oricare dintre aceste ture poti face sume generoase de bani, noi te ajutam. 🙂

 

Ceea ce avem noi specific este flexibilitatea maxima a programului. Tu iti alegi in ce tura vii si in ce zile ale saptamanii. Vrei sa vii numai de doua ori intr-o saptamana? OK! Vrei sa vii 7 zile din 7? OK! E alegerea ta!

 

De asemenea, iti respectam programul de la facultate. Chiar daca tura de dimineata incepe la 8, te intelegem daca ai curs pana la 10 sau pana la 12. Poti veni cand termini treburile tale. Bineinteles, noi te intelegem si nu te penalizam in absolut niciun fel. Sau poate vrei sa mai dormi 2 ore seara si nu poti veni de la ora 22? Nicio problema, poti veni de la ora 24.

 

Mai flexibil de atat… chiar nu se poate! 😀

14 Comments to Programul super-flexibil de la X-Art Ladies

 1. AleXx cu "R" says:

  cat de bine m-am regasit in fraza “Sau poate vrei sa mai dormi 2 ore seara si nu poti veni de la ora 22? Nicio problema, poti veni de la ora 24.” :)))))
  we’re the best!!!

 2. Ioana says:

  buna primiti fete si pentru o luna? am pe 15 iunie autocarul spre grecia, si n-as avea cum sa stau mai mult.

 3. DEEA says:

  BUNA! 🙂
  EU MAI AM UN JOB IN TIMPUL SAPT.
  SUNT LIBERA NUMAI IN WEEKEND SI NU AS VREA SA IROSESC ACEL TIMP, CACI STITI PROBABIL CEL MAI BINE CA TIMPUL INSEAMNA BANI!

  AS PUTEA VENI DOAR IN WEEKEND? ;;) NU VREAU SA LUCREZ DE ACASA DELOC!!!
  SUNT SUFICIENTE LOCURI SA STAU MAI MULTE TURE? NU AM NICIO OBLIGATIE, SUNT O FEMEIE LIBERA 😉
  ASTEPT UN RASPUNS CAT MAI PROMPT SI SPER SA FIE UNUL AFIRMATIV CA MI AS DORI SA INCEP DIN ACEST WEEKEND! >:D<

  • xartladies says:

   Da, Deea, time is money. 🙂 Imi place cum gandesti… deja.

   Si da, poti veni doar in weekend, programul la noi e super-flexibil, vii cand vrei, pleci cand vrei, stai cat vrei!

 4. DEEA says:

  MULTUMESC MULT! VA VOI SUNA INTR O SEARA ZILELE ASTEA, IES DUPA 4 DE LA SERVICIU! 🙂

 5. membra multumita says:

  Nu am dat nume pentru ca as prefera sa nu se stie cine sunt, avand in vedere ca ma cunosc colegele mele. Voiam doar sa stiti ca sunt recunoscatoare pentru sprijinul primit la inceput. Venisem aici pentru ca aveam probleme serioase in viata personala si aveam nevoie de un venit suplimentar. La voi, insa, am gasit mult mai mult de atat, am gasit sprijin si voie buna. Va sunt profund recunoscatoare ca m-ati primit in familia voastra si ca m-ati ajutat sa-mi fac prietene noi. O prietena buna a mea, care a lucrat la alt studio, mi-a spus ca acolo nu au voie sa interactioneze modelele intre ele si ca sunt mereu supravegheate. Se gandeste serios sa vina aici, cu mine. Sper sa-mi impartaseasca parerea in legatura cu bunastarea de aici. Va iubesc, X-Art Ladies!

  • Oana says:

   si eu am avut nevoie de ajutor, am apelat la studio si m.au ajutat
   oameni de nota 10
   bravo x.art.ladies
   nici nu va comparati cu altii // de fapt nici nu aveti de ce sa va comparati cu altii

 6. antonela says:

  buna! oferiti transport sau cazare pt fete din suceava?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2017 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
%d bloggers like this: