Detalii despre contractul de munca

studio de videochat cu contract legal de munca

X-Art Ladies – studio de videochat cu contract legal de munca!

Asa cum deja stii, la X-Art Ladies se lucreaza doar legal, cu contract individual de munca (echivalent al fostei carti de munca).

Acest contract, total valid in fata legii, iti da o garantie ca nu vei suferi niciun fel de abuzuri. Mai mult decat atat, acest contract iti ofera (atentie, foarte important!):

– asigurare de sanatate

Indiferent ca esti studenta sau nu, aceasta asigurare de sanatate te poate salva din multe belele. Un model de-al meu a trebuit sa faca o operatie la rinichi prin martie. Daca nu ar fi avut aceasta asigurare, iti imaginezi cate zeci de milioane de lei ar fi platit? Ei bine, cu aceasta asigurare totul a fost gratuit in spital.

– plata la pensie

Nu se stie ce va fi peste ani, daca va mai fi sau nu un sistem public de pensii, dar e bine sa ai ceva platit si sa se tot adune acolo. Vorba mamei, “las’ sa fie acolo pentru zile negre”. Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat platind pentru pensie. In plus, aceasta cotizatie e obligatorie, conform legii, asa incat, vrem-nu vrem…

– plata la somaj

Poate acum nu realizezi importanta acestuia, dar daca, Doamne-fereste, te vei trezi intr-o buna zi fara job? Nu-ti prinde rau sa primesti niste bani de la stat, nu?

– plata impozitului pe profit

Este obligatorie, iar la X-Art Ladies o platim la timp, fara intarzieri.

 

Toate aceste cotizatii la stat sunt, de fapt, bani pusi deoparte pentru viitorul tau. Si ghici ce: noi, X-Art Ladies, ne ocupam de plata acestora! Pentru ca ne pasa!

 

In plus, pe contract nu apare ABSOLUT DELOC nimic referitor la videochat. Numele firmei in acte este cu totul altul si este unul perfect normal, fara aluzii la videochat. Functia pe care vei fi angajata va fi de “asistent manager” sau “operator procesare text si imagine”. In fisa postului scrie ca: introduci tabele, editezi texte si fotografii, faci prezentari in PowerPoint etc. Vezi? Nicio legatura cu videochatul! Nu ai de ce sa iti faci griji!

 

Mai mult decat atat, gandeste-te ca la un moment dat vei vrea sa iti iei un alt job, pe domeniul tau. Conteaza enorm la angajare sa apari cu ceva experienta pe CV, toti angajatorii asta cauta. Cu zero experienta, nu ai mari sanse, dar daca apare pe CV ca ai mai lucrat, si mai ales ca ai facut ce scrie in fisa postului de mai sus ;), iti cresti considerabil sansele de angajare fata de concurenti.

 

Vezi? La X-Art Ladies, ai numai avantaje si nimic fata de care sa fii reticenta! Pentru ca ne pasa! Alege un studio de videochat cu contract legal de munca!

 

Elena, X-Art Ladies

0740 531 145

4 Comments to Detalii despre contractul de munca

  1. Elly Sweet says:

    E prea frumos sa fie adevarat. Cand ma pot baga si eu?

  2. veronica says:

    Aveti cumva locatie si in Bucuresti? M-ar interesa si pe mine si nu vreau sa lucrez de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: