Best summer job ever

Best summer job

Gata cu sesiunea? Gata cu bacul? Sa inceapa distractia! Te asteapta o vara incendiara! Get your best summer job ever!

Si acum tu probabil gandesti “m-as distra eu, ca am scapat de stress, dar de unde bani?” Pe de o parte, ai dreptate. Toate sunt scumpe si ca sa iesi sa mananci si sa bei un suc intr-un loc cat de cat decent iti trebuie minim 100 de lei in buzunar. Asta daca nu esti fumatoare…

Pe de alta parte, n-ai dreptate. Bani sunt. Banii sunt usor de facut. Trebuie doar sa stii care e locul potrivit in care sa mergi ca sa o duci bine.

Studiouri sunt multe, insa cu siguranta nici unul nu ofera ceea ce ofera X-Art Ladies. Nu suntem cel mai mare studio, poate nici cel mai cunoscut, insa cu siguranta suntem cei mai buni prin ceea ce oferim material si moral.

Mai avem cateva locuri disponibile. Grabeste-te sa prinzi si tu un loc in echipa castigatoare, echipa X-Art Ladies! Apoi vei vedea cat de usor si de placut sunt banii de facut aici.

Nu mai fi stresata! Fa-ti planuri pe toata vara si implineste-ti toate visele! Programul nostru flexibil iti lasa timp berechet pentru distractie! Ia-ti acum jobul de vara perfect si… let the party begin!

 

Elena,

0740 531 145

One Comment to Best summer job ever

  1. Bb. says:

    cand ma uit pe toate site-urile astea de videochat, ma apuca o greatza… cica dau ei sute de milioane bonus la angajare… si culmea ca sunt unele care chiar cred!!

    singurul site care nu minte, nu infloreste, nu isi bate joc de fetele care citesc e acest x-art-ladies.com

    lucrez aici de mai mult de un an, inainte am mai fost la un “mare” si naspa studio si stiu ce zic

    nu e nevoie sa ma semnez, stie Elena cine sunt, chiar azi i-am spus toate acestea si ei direct, ca sa nu para linguseala pe site 😉 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: