Vezi aici de ce ceilalti ne copiaza

studio de videochat de succes

X-Art Ladies – un studio de videochat de succes in Iasi!

Prima data cand m-a anuntat cineva ca exista multe alte studiouri care si-au pus pe site-ul lor idei copiate mot-a-mot sau usor modificate de pe site-ul meu, m-am enervat, asa cum ar fi facut oricine probabil. Am simtit muscatura aceea amara “frate, eu muncesc si altul ia de la mine de-a gata?” si “mai, la mine chiar e real ce am scris pe site, dar la astia nici nu e real si copie fix degeaba”.

Eh, asta a durat vreo ora, dupa care m-am calmat. E exact asa cum mi-a spus si o buna prietena, avocata de profesie: “Elena, ar trebui sa fii mandra ca altii iti copiaza ideile. Nu il copiezi decat pe cel pe care il percepi ca fiind mai bun decat tine, niciodata nu o sa copiezi de la cineva mai slab decat tine. Asadar, daca altii te copiaza in halul asta, ei iti recunosc, practic, superioritatea.”

I-am dat dreptate deplina. Pana la urma, e si asta un efect al faptului ca suntem un studio de videochat de succes pe piata ieseana!

Inca un motiv pentru a nu ma enerva e si gandul ca o fata isteata (adica cea pe care as vrea-o in studioul meu) isi va da seama cine de la cine a copiat. Este foarte evident, de altfel. Iar daca vreo fata nu isi da seama, e ok. E semn ca oricum nu si-ar fi avut locul in studioul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: