Vin cadourile, vin! Pentru ca modelele noastre merita!

studio de videochat cu bonusuri reale

Pentru ca X-Art Ladies e un studio de videochat cu bonusuri reale: viiiin cadourile, vin! 🙂

Mos Craciunul X-Art Ladies va aduce cadouri pentru toate modelele noastre, insa in perioada 1-15 decembrie are o surpriza si mai mare pentru cele mai bune modele ale sale:

Locul I: Telefon in valoare de 1000 de Euro

Locul II: Premiu in bani in valoare de 500 de Euro

Locul III: Voucher pentru cumparaturi in Palas in valoare de 100 de Euro

Daca nu te incadrezi in primele 3 locuri din clasament, nu trebuie sa iti faci griji: toate modelele de la X-Art Ladies sunt castigatoare! Toate modelele noastre vor primi pachete-cadou surpriza cu premii in dulciuri, bauturi fine, costumase de Craciunita, jucarii amuzante sau bijuterii!

In plus, te poti bucura oricand de fotoliul nostru cu masaj, de decorurile unice din camere, tehnica cea mai noua si cel mai dragut personal care te asista zi de zi! Pentru ca tu, in calitate de model la X-Art Ladies, cel mai bun studio de videochat din Iasi, vei fi cea mai rasfatata! Vei avea aici avantaje pe care modelele altor studiouri nu le au:

  • pachet generos de bonusuri: bonus la interviu 600 Ron, bonus de angajare 100% comision in prima saptamana, bonus aniversar 200 lei cand e ziua ta, bonus de recrutare 25%
  • transport gratuit dus-intors indiferent de incasari
  • comision garantat 50% si poti ajunge pana la 80% cu bonusurile noastre
  • cel mai corect curs valutar dintre toate studiourile de videochat din Iasi
  • un zambet care te va intampina intotdeauna cu drag cand vii la job

PS: Bonusurile saptamanale in bani raman, si ele, valabile.

Toata lumea vrea sa lucreze la X-Art Ladies! Suna chiar acum si rezerva-ti un loc la 0740 531 145. Interviul consta intr-o discutie lejera, ca intre fete, la o cafea. Nu trebuie sa fii stresata, imbraca-te asa cum te imbraci de obicei, ia buletinul cu tine si hai sa vorbim!

One Comment to Vin cadourile, vin! Pentru ca modelele noastre merita!

  1. m2 says:

    Multumim si pentru cadourile de Mos Nicolae! Frumos gest din partea studioului!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright @ 2012-2018 | X-ART-LADIES™ - Best Videochat Studio in Iasi. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere partiala sau integrala a materialelor proprietate intelectuala a acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Site de recrutare profesionala destinat exclusiv persoanelor in varsta de cel putin 18 ani. | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
WhatsApp us
%d bloggers like this: